Vill bara ha kvar texten.

Det går inte !

Förlåt ! Förlåt för denna texten som kommer nu, jag hade lovat mig själv att inte skriva ut mig själv på bdb mer,. Det känns så patetiskt, så uppmärkssökande. Men det är väl sån jag är. En attentionwhore.. Jag ber verkligen om ursäkt och hoppas att folk inte läser, för jag vill inte att ni ska säga att det kommer bli bra, att det kommer lösa sig eller att jag bara vill ha uppmärksamhet. Det är inte det jag vill. Jag vet inte ens vad jag vill. Jag vill bara skriva av mig. Borde inte göra det här.. Borde göra det i min blogg som ingen läser eller så. Men, jag skriver här. För att skriva, för att jag vill, jag behöver det. De som annars brukar lyssna sover så jaa, jag har ingen annan än mig själv att vända mig till just nu.

Svaren finns i botten av oss själva ? Är det verkligen sant ? ... Det finns en del jag vet, jag får inte säga *shh* Jag ska inget säga.. Alltså jag skulle vilja kunna säga att jag är en helt annan person än den jag egentligen är ! Jag är den jag är och jag kan nog tyvärr inte ändra på det även om jag vill så otroligt !!

Jag vet, folk tycker jag är elak och egoistisk. jag vet det, för jag är det och det märks. Jag är en väldigt elak person, det är jag. Men kan jag då samtidigt säga att jag är FÖR snäll ? Jag menar de säger åt mig att slå och bara säga åt på skarpen (lol skarpen) men jag kan inte det, jag vill, det gör jag verkligen men jag kan inte.. Jag kan bara skratta och hoppas att det tar slut, att det snart är över för egentligen så orkar jag inte mer..Jag vill bara att det ska ta slut. Men jag kan inte säga till, för jag vill inte att BLAHBLAHBLAH ska bli sur osv, varför vet jag inte.

Jo, jag vet varför. För att jag är en falsk människa. Otroligt falsk. Jag ljuger nog t.o.m för mig själv. Allt jag gör är fake, jag förstår inte varför jag håller på ? Varför jag ljuger ? Vad tjänar jag på det ? Ingenting,. inte ett jävla piss !! Det enda jag får är lögner tillbaka och besvikna människor när de får reda på att jag ljuger.. Att ljuga för mina föräldrar kan jag, det gör ingenting.. Det har jag gjort så mycket nu att jag är van, blir nästan konstigt om det inte är en lögn som kommer ur min mun så fort jag snackar med dem..

Undertryckt ilska, har jag det ? Häromdan slog jag till min far på käften (låter kul visst gör det) men det var inte med mening, självklart inte. Men jag kunde se på honom att det gjorde ont, alltså. Det var ju inte meningen ! Jag blev bara så, alltså jag vet inte. Det blev panik inom mig, spec med det som hänt innan osv,. Jag bara slog utan att tänka. Han kallade mig Idiot. Jag förstår honom. Jag är en idiot, man gör inte så ! Det gör man inte. Sen.. Innan idag tänkte jag slå till Fanny, jag vet inte riktigt varför. Jag blev bara så otroligt arg, helt plötsligt bara. Hon sa någonting om jävla 10 kronor och jag blev arg?! Varför ? Jag sa åt henne att vara tyst annars skulle jag slå till henne, sen gick jag där ifrån. Hade jag inte gått där ifrån hade jag hört ännu mer och antagligen verkligen slått till henne bilket inte hade varit så kul.. Nu när jag tänker på det, jag har slått Fanny en gång,. Det var inte snällt. Jag är inte snäll. Jag gjorde det för att jag fick en såndär känsla.. Jag kan ju inte kontrollera mig själv o: >< !!!!! :@@

Det här borde jag inte skriva eftersom jag kommer få (om någon läser) massa kommentarer om att jag är attentionwhore, men skitsamma ! Jag kan ta det isf.. Jag vill inte äta ! Jag vill inte, det är äckligt, det infekterar mig! Men ändå så gör jag det, fast jag vill inte !! Jag vill vara smal och snygg som alla andra, jag behöver inte vara trygg i mig själv och lycklig med den jag är,. Jag vill vara smal och snygg !!.. Alltså jag vet att det inte är rätt metod att inte äta och BLAHBLAHBLAH men alltså det hjälper ju. Om jag ändå kunde vara tillräckligt duktig för att hålla mig undan tillräckligt länge, och komma på tillräckligt bra ursäkter för att slippa och vilja tillräckligt mycket för att kunna hålla mig undan. Jag gillar känslan av att vara hungrig, sådär riktigt hungrig så det blir mysigt på något sätt. Jag gillar att vara orolig för det är nästan samma känsla. Hunger är underbart, det känns som att man lyckas.! Jag gillar det och folk tycker jag är dum i huvudet. De säger att jag måste äte men NEJ ! Jag måste inte det. Jag har tillräckligt med fett på kroppen som det kan få näring utav, jag behöver inte mer. Visst har jag blivit duktigare och visst har jag gått ner.. Men jag tror det börjar gå åt fel håll, tror jag börjar bli sämre igen D: Jag vill inte det ! Trodde allt skulle lösa sig med lovet, men jag har fan blivit sämre. Borde låsa in mig och bara sitta/ligga still och bara sova. Då skulle allt lösa sig. Kan inte folk se att jag går sönder om jag äter ?! Jag går sönder, jag blir trasig ! jag funkar inte då. Visst, jag svimmade i en affär för att jag inte hade ätit på hela dagen och visst jag kunde inte gå ordentligt men när jag vet att det beror på att jag lyckats hålla mig ifrån mat så gör det ingenting, det känns mer som att jag lyckats riktigt bra :)

Jag vet, jag är beroende utav uppmärksamhet, det är inte därför jag skriver detta, jag bara kände för en meter lång text som alla kommer ignorera osv typ. Lämnar ut mig totalt (nästan) anyways,. Jag är trött och ska nog snart sova, kanske.. Jag pallar inte det egentligen.. Om ni vill klaga på något så gör det för all del ! Jag kan nog ta det, ehem. sen om jag bryr mig, det är en annan sak..

Men ja, om folk vill veta så börjar jag falla in i gamla mönster igen, men jag har nya metoder osv som förhoppningsvis ska fungera bättre,. Jag söker hjälp för problem som jag egentligen inte har. -.-''

HEJDÅ ! *borta*

RSS 2.0