Självkänsla..

Har inte skrivit på ett tag. Inte för att allt varit bra utan snarare tvärtom. Tänkte skriva för ett tag sedan men kom inte på hur jag skulle börja eller skriva. Men nu ska jag skriva, en hel del tror jag.

Jag hade tänkt skriva om vad jag tycker om mat, om folk och om mig själv. Kommer antagligen bli en helt rörig text som vanligt eller så kommer det kanske bli en aning bra ?
Nej, mina texter blir röriga eftersom det är sånna mina tankar är. Röriga och i obalans. Nu när jag påbörjat skrivandet tror jag att denna texten antagligen inte alls kommer handla om det som jag tänkte skriva om från början hehe...
Ska iaf börja med det jag tänkte skriva om från början och får se hur det blir sen :)

Mat: På senare år har jag börjat tänka väldigt mycket på HUR jag äter. Inte VAD utan HUR. Jag gillar inte mat. Mat äcklar mig. Jag mår illa när jag äter och jag hatar mig själv. De senaste dagarna har jag även märkt att jag fått lättare att stå emot. Tidigare kanske jag började bli hungrig, hade inget tuggummi till hands (vilket hjälper när jag inte vill äta) och så kanske jag tog en macka eller något. Efteråt hatar jag alltid mig själv. När jag sitter där och är mätt.. Igen. Det är hemskt ! Inte själva grejern att jag inte vill äta, utan känslan av att hata sig själv så mycket och att äcklas såpass mycket av sig själv att man bara vill blunda för allt. Men ja, en del jobbigt är också att ingen förstår.. De tror att man inte äter, inte tycker om sig själv för att folk ska säga att man är fin som man är och vill ha uppmärksamhet osv.. Men det är ju inte så ! Vill bara bli nöjd med mig själv, vill bara må BRA ! Det gör jag INTE och jag äter..

Nu hoppar jag till nytt ämne lol.
För ungefär 2 nätter sedan tror jag det var,. Klockan var väl runt 2 eller något när allting började. Ja, jag kände mig otroligt falsk och ville bara göra någonting åt det. Veronica är den bästa som finns och det sista jag vill är att förlora henne, jag skulle inte fungera utan henne, skulle gå sönder. Iaf, jag kan inte ljuga för henne. Jag kan inte, jag känner mig så otroligt skylldig och måste berätta tillslut iaf. Jag sa till henne att jag var en falsk människa och att hon inte borde lita på mig, att jag var dålig och inte förtjänade henne osv.. Hon frågade mig om hon verkligen kände mitt rätta jag. Hon tyckte inte det verkade så just då.
Jag sa att jag inte visste, att jag inte vet vem jag är. Hon sa att hon inte kunde vara tsm med någon som hon inte kände och att jag var tvungen att förstå hur hon kände..
Jag fick panik. Trodde att allting skulle ta slut, jag visste att utan henne skulle jag inte kunna leva ordentligt. Det skulle aldrig gå. Skulle ju vara trasig !
Vi snackade ett tag och tillslut löste det sig rätt bra iaf.. Jag vet inte hur det kommer bli.
På nyårs afton sov hon hos mig iaf, min säng luktar fortfarande som henne och det är nu 5 dagar sedan. Det är så underbart, kan verkligen sova när jag har hennes doft där <3 Önskar bara hon var där också..
Iaf, på nyår.. Vi låg och snackade hela natten, blev en del sagt och hon fick (tyvärr) ta del av min fantasivärld full av fel. Men hon sa att det var kul så det var nog lugnt.

Iaf så sover jag väldigt dåligt nu. Jag sover typ ingenting alls på nätterna, sover halva dagen ist.. Mig gör det egentligen ingenting förutom det faktum att skolan börjar snart och jag måste vända på dygnet >: Blir våldigt svårt då jag inte har någon som helst motivation att gå till skolan, spec inte då den börjar på min födelsedag -.-''

Känns som att allting kommer gå väldigt dåligt snart. Jag är nog pessimist. Men jag har rätt. När de flesta saker går bra kan man vänta sig att snart kommer allting att krascha, det bara är så. Just nu går ju inte allt särskilt bra iofs men jag orkar bara inte bry mig. Orkar inte låtsas som att jag tror att jag inte måt dåligt. Jag har inga direkta problem osv. Hatar allt men skitsamma. Texten urartade och blev inte alls som jag tänkt mig. blev inte ens bra från början >< HejDå !

Ett fel

RSS 2.0